ISPS Norges fagkonferanse 2020

  • 25. august 2019

Neste års ISPS konferanse har fått tittelen «Back to the future – psykoseterapi anno 2020».

ISPS Norge-konferansen på Hamar er den eneste konferansen og samlingspunktet for behandlere i psykisk helsevern som arbeider med psykologisk og psykososial behandlingstilnærming til mennesker med psykoselidelser. I en travel hverdag blir tiden og tid til relasjonsbygging lett en salderingspost. Psykosepsykoterapi fordrer tid og tålmodighet, fra både pasient og behandler. Vi vet også at mange psykosepasienter i dag ikke får tilbud om psykoterapi, eller relasjonsbasert miljøterapi, selv om det er anbefalt i nasjonale retningslinjer. Og vi vet at det virker!

Sett av datoene og meld deg på! Håper vi ses på Hamar 6-7. februar 2020.

Copyright © 2014. Design og utvikling av Vangen & Plotz