Kunstutstilling på ISPS sin 15. nasjonale konferanse

  • 29. januar 2019

Vi har den glede å få huse noen av Maria Louise Li sine malerier. Hun er også kjent som Mariamaleri eller som en av hovedpersonene i NRK sin dokumentarserie «Stemmene i hodet». Dokumentarserien har blitt brukt som utgangspunkt for, «SE HELE MEG», og er et nettbasert læringsprogram bestående av 8 hovedemner med 112 videoklipp til sammen.

Maria er amatørkunstner og maler egne opplevelser, følelser og tanker.

Du kan følge Mariamaleri på facebook  eller på instagram.

Har du et ønske om å se utstillingen hennes i gamle rådhuset på Hamar, Victoriakvartalet, er du hjertelig velkommen! Maria er selv til stede fredag 1. februar.

Det er ikke for sent å melde seg på det faglige programmet. I år har vi laget et spennende program som vi håper skal gi fagfolk i psykisk helsevern rom for både tanke og ettertanke. Årets tema er

«UBEHAG OG BEHAG i kultur, mening og psykose».

Emnene på konferansen kretser som vanlig  omkring faglig fordypning og forskningsnært stoff, men ettertanken får også behørig plass. Som fagfolk må vi tørre å utfordre oss selv også med tanker og fakta som kanskje kan virke – ja, litt ubehagelige! Meld deg på – hvis du tørr! Håper vi sees på Hamar 31. januar – 1. februar!

EKSTRA TILBUD

Nå er det også mulig å kjøpe seg inn på forelesninger til kr. 250 og parallellsesjoner til kr. 500. Har du kun tid til å bli med på kveldens festmiddag med husorkester fra Toneheim Folkehøgskole er det bare å melde seg på! Mat med underholdning kr. 500.

Copyright © 2014. Design og utvikling av Vangen & Plotz