ISPS konferansen inviterer til nettverksbygging og tapas, med musikalsk påfyll!

  • 29. januar 2019

Har du som fagperson nytte av å bli kjent med andre fagpersoner som jobber med akkurat det du, jobber med?

Da har du muligheten til å delta på ISPS konferansen sin middag og på den måten stifte bekjentskaper med kollegaer i hele Norge. ISPS konferansen 2019 ønsker deg velkommen til kveldens tapasmiddag med musikalsk innslag fra husorkesteret vårt fra Toneheim Folkehøgskole.

Vi gleder oss til å høre bandet som består av fire høye gutter og en ganske mye lavere jente! Vokalisten heter Sofia Loise Henriksdatter, pianisten Sondre Geirssønn Solstrand, gitaristen Sjur Folgerø, bassisten Jakob Nisja Gjønnes og trommisen heter Henrik Dullum. De går alle på Toneheim Folkehøgskole og trives best på øvingsrommet og andre steder de får lov til å drive med musikk. Denne gjengen skal ta oss gjennom kjente, og muligens noen mindre kjente sanger, store deler av kvelden. Kokken sørger for tapas og noen søte fristelser.

I år kan du melde deg kun på middagen til kr. 500. Send e-post til post@ispsnorge.no og meld deg på. Middagen finner sted i First Hotel Victoria Hamar.

Copyright © 2014. Design og utvikling av Vangen & Plotz