Kulturelle innslag på konferansen

  • 18. januar 2020

Vi får besøk av 3 studenter ved Toneheim Folkehøgskole som vil åpne konferansen begge dagene.

Hanna Zhang:

Hanna er en 19 år gammel fløytist fra Sandnes, Rogaland. Hun har spilt fløyte i 12 år, og trives nå på Toneheim Folkehøgskole. På skolen driver hun med orkester og solospilling, i tillegg til direksjon. Hun har tidligere vært engasjert i flere korps, og som solist. Ønsker i fremtiden å leve av musikk, og skal til høsten begynne å studere musikk i Norge. 

Sebastian Kristing:

Sebastian er 20 år fra Oslo og spiller piano. Man kan finne han med mange forskjellige instrumenter i hendene, men han har spilt i piano 10 år og har de siste årene spesialisert seg i jazzpiano under flere Berklee-utdannede jazzpedagoger. Han går idag på Toneheim folkehøgskole hvor han spiller i alt fra trio-besetning til solopiano til storband.

Hannah Torres Lærum:

Hannah er en sanger fra Oslo, som i år går på jazzlinja på Toneheim folkehøyskole. Før dette gikk hun på musikklinja ved Edvard Munch videregående skole. I tillegg til å være utøvende jazzsanger, skriver hun egen musikk og er korist for ulike artister og grupper.

Copyright © 2014. Design og utvikling av Vangen & Plotz