Kultur i psykisk helse er en viktig del av behandlingen, så også på ISPS konferansen

  • 21. januar 2019

Under ISPS sin jubileumskonferanse har vi innhentet tre fantastiske bidragsytere til kulturelt sanselig påfyll. Vi vil presentere de en etter en. Først ut er Ole K. Han er en trubadur og skuespiller fra Hamar. Ole K har holdt på i en årrekke, både med teater, film og musikk. Til daglig arbeider han i rusomsorgen på Lillestrøm. I fjor debuterte han som plateartist 55 år gammel, med CD-en «REDD!». Ønsker du å finne ut noe mer om hva Ole K har laget og hvem han er, kan du:

Følg Ole K på facebook her

Lytt til Ole K her

For de som vil høre Ole K live sammen med et faglig godt program, kunstutstilling av Mariamaleri og et yrende stand område, er det fortsatt mulig å melde seg på konferansen eller kjøpe CD-en hans hos Musikkverket på Hamar, direkte av Ole K eller via facebook.

Velkommen til vår 15. ISPS konferanse i ærverdige Victoriakvartalet midt i Hamar sentrum, kun tre minutter gangavstand fra Hamar togstasjon og en time med tog fra Gardermoen!

Copyright © 2014. Design og utvikling av Vangen & Plotz