Siste presentasjonen før konferansen er av paneldeltakerne:

  • 29. januar 2018

Rune Lunquist og Dan Viggen er tilknyttet Sagatun Brukerstyrte Senter som henholdsvis erfaringskonsulent og brukerstyreleder. Sagatun Brukerstyrte Senter er et av 6 regionale brukerstyrte senter i Norge. Det holder til på Hamar og gir tilbud både lokalt og regionalt. Målgruppen er mennesker med utfordringer innen psykisk helse og rus, men senteret er åpent for alle. Tilbudet er rusfritt. Sagatun gir tilbud om aktivitet, sosial kontakt, arbeidstrening, kurs- og kompetanseheving, selvstyrking med mer, samtidig som det er en møteplass for brukere og fagfolk.

Morten Brodahl arbeider som erfaringskonsulent for Nasjonal kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (ROP) og for Sagatun brukerstyrt senter. Han arbeider mest med tema som medforskning, erfaringskonsulenter og recovery. Morten har vært aktiv som brukerrepresentant og erfaringskonsulent de siste 10 årene.

Vi ses snart på Hamar!

Copyright © 2014. Design og utvikling av Vangen & Plotz